αρχική σελίδα:: Προϊόντα-Αποστασιόμετρα Laser::LEICA DISTO D3aBT

Αίτηση προσφοράς 

LEICA DISTO D3aBT - Τεχνολογία Bluetooth & "Έξυπνη μέτρηση οριζόντιων αποστάσεων"

Το Disto D3a διατίθεται επίσης με Bluetooth. Μ αυτήν την τεχνολογία, μπορούν τ αποτελέσματα των μετρήσεων να μεταφερθούν ασύρματα
& με ακρίβεια σε Η/Υ τσέπης, Η/Υ, laptop.Έξυπνη μέτρηση οριζόντιων αποστάσεων
Μέσω του συνδυασμού μέτρησης απόστασης & κλίσης, μπορείτε να καθορίσετε την οριζόντια απόσταση απλά & με ακρίβεια. Εάν πάρετε μία μέτρηση με κλίση ±45ο, το Disto D3aBT υπολογίζει πάντα τη μικρότερη απόσταση. Έτσι μπορείτε να μετρήσετε εύκολα & με ακρίβεια ακόμα & πάνω από ανθρώπους ή αντικείμενα.


Πολλαπλές λειτουργίες
Το Disto D3aBT μπορεί να υπολογίσει εμβαδόν ορθογώνιου παραλληλόγραμμου & τριγώνου, όγκο, διαστάσεις δωματίων καθώς & το πυθαγόρειο θεώρημα με πολλούς τρόπους. Ανάμεσα στο μεγάλο εύρος λειτουργιών του διαθέτει χρονοκαθυστέρηση & μνήμη 20 μετρήσεων.


Οθόνη
Τ' αποτελέσματα εμφανίζονται στη μεγάλη (2") καθαρή & υψηλής αντίθεσης οθόνη. Με το άγγιγμα ενός πλήκτρου εμφανίζονται στην οθόνη συμπληρωματικές πληροφορίες για τις μετρήσεις π.χ. έμμεσο ύψος, υπολογισμοί δωματίου, πληροφορίες γωνίας ή γωνίες δωματίου.


Bluetooth
Με την τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει, μπορούν τ αποτελέσματα των μετρήσεων να μεταφερθούν ασύρματα & με ακρίβεια σε Η/Υ τσέπης, Η/Υ, laptop, κλπ.
Επιπλέον μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα δεδομένα των μετρήσεων σε Excel, Word, AutoCAD & άλλα προγράμματα.


Δωρεάν παροχή λογισμικού
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται το λογισμικό μεταφοράς δεδομένων "Leica DISTOTM Transfer" - εύκολο στην εγκαταστασή του & με αυτόματες αναβαθμίσεις. Επίσης με το AutoCAD plug-in που διαθέτει, μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα στο AutoCAD.


Εύρος μετρήσεων από 0,05 έως 100 μέτρα - Ακρίβεια: ±1 χ/στό.
Αίτηση προσφοράς