αρχική σελίδα:: Προϊόντα-Δασολογικός Εξοπλισμός::Δενδροϋψόμετρα Haglof::Δενδρουψόμετρο - Αποστασιόμετρο Vertex laser VL400 & L400

Αίτηση προσφοράς 

Αποστασιόμετρα – Δενδρουψόμετρα
Vertex Laser VL400 and Laser L400Το
Vertex Laser είναι μία συμπαγής, ελαφριά και εύκολη στη χρήση της συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα εφαρμογών.

Το
VL 400 Συνδυασμός Υπερήχων & Laser
Στο VL400 συνδυάζονται οι κορυφαίες τεχνολογίες μέτρησης υπερήχων και laser γι αυτό και αποτελεί τη λύση σε όλες τις μετρήσεις. Όταν για παράδειγμα υπάρχει πυκνή βλάστηση και μικρή ορατότητα – χρησιμοποιήστε τον υπέρηχο. Για μακρινές αποστάσεις όπου η ορατότητα είναι καλή, χρησιμοποιήστε το laser. Μ’ αυτή τη συσκευή εξοικονομείτε χρόνο, κόπο, πραγματοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες μετρήσεις.
Το Vertex laser είναι ιδανικό για μέτρηση σε κυκλικές δειγματοληπτικές συστάδες και μεθόδους αντιστρόφου πρίσματος λόγω των ενσωματομένων συντελεστών πρίσματος. Η  σωστή απόσταση από το κέντρο της συστάδας ή η ελάχιστη απαιτουμένη διάμετρος εμφανίζονται γρήγορα στην οθόνη του οργάνου. Τα ύψη των δέντρων της συστάδας μετρώνται χρησιμοποιώντας τον ενεργό ανακλαστήρα για τον υπέρηχο.

Ενεργός Ανακλαστήρας
Transponder T3
Χρησιμοποιείται μαζί με τη συσκευή Vertex. Είναι αδιάβροχο, έχει απλή αλλά στιβαρή κατασκευή και ζωηρό χρώμα. Λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ. Προσαρμόζεται εύκολα στη ζώνη με κλιπ. Καρφώστε το Transponder στον κορμό ενός δέντρου ή προσαρμόστε το στο ακόντιο για μετρήσεις 360º.

Το L400

Το
L400 σας δίνει πολύ γρήγορα τ’ αποτελέσματα των μετρήσεων και είναι εξαίρετο για χρήση στις περισσότερες εργασίες ανοιχτού πεδίου.
Χρησιμοποιείται από τις βιομηχανίες κοινής οφέλειας και ιδιαίτερα στις μετρήσεις κυρτώσεων σε γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης σε μετρήσεις μακρινών αποστάσεων και σε πολλές εργοταξιακές εφαρμογές. Εφαρμόζει τέλεια στην παλάμη του χεριού και μπορεί να μετρήσει αποστάσεις  μέχρι 400μ.
Στη μεγάλη οθόνη του εμφανίζονται τ’ αποτελέσματα  των μετρήσεων κλίσης, ύψους και απόστασης τα οποία μπορούν να μεταφερθούν  μέσω της ενσωματομένης IR (υπέρυθρης ακτίνας) θύρας για αποθήκευση ή επεξεργασία σε εξωτερικές συσκευές.
Με τα δύο σκόπευτρα που διαθέτει η διαδικασία σκόπευσης είναι πολύ εύκολη. Με το laser σκόπευτρο το οποίο έχει μεγένθυση 8Χ, στοχεύετε αντικείμενα σε μακρινές αποστάσεις. Για αντικείμενα σε κοντινότερες αποστάσεις χρησιμοποιείτε, το σκόπευτρο με το κόκκινο σταυρόνημα το οποίο βελτιώνει την ακρίβεια.

 

 

 

Η ευκολία και η ταχύτητα της τεχνολογίας laser απλουστεύουν και διευκολύνουν τις διαδικασίες μέτρησης στο πεδίο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετρήσεις μέχρι 400 μ. ενώ με τον ανακλαστήρα μέχρι 900μ. Με την ενσωματομένη IR-θύρα τα αποτελέσματα των μετρήσεων μεταφέρονται σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή. Είναι αδιάβροχα με σφραγισμένα τα ηλεκτρονικά μέρη τους. Ζυγίζουν μόλις 260 γραμμάρια!!

 

Αίτηση προσφοράς